Szeretjük a padlószőnyegeket, hisz szépek, barátságosak, meleg érzetet keltenek, és praktikusak. Nem véletlen, hogy a legtöbb iroda, szoba burkolata ebből készült a középületekben, és az otthonokban egyaránt.

A padlószőnyegek bírják a nagy igénybevételt, de gondozni kell Őket!

Sajnos nem is vagyunk tudatában annak, milyen veszélyforrást rejtenek a nem kellőképpen tisztított szőnyegek, és ez nagy baj. Tapasztaljuk, hogy allergiásak vagyunk, gyorsan elkapjuk a járványos fertőzéseket, - mi csakúgy, mint gyermekeink, és családtagjaink -, statikus töltéssel telítődik a műszálas ruhaneműnk, és már nem merünk fém tárgyakhoz érni, mert a kezünk ívet húz, és még sorolhatnánk azokat a jelenségeket, amelyek kellemetlenek, sok problémát okoznak, de nem tudjuk az okát, elfogadjuk őket mint az élet velejáróját.

padlószőnyeg tisztítás

Nem is gondoljuk, hogy a padlószőnyegekben lévő szennyeződés is lehet az egyik ok. Pedig a padlószőnyegekben – megfelelő szakszerű karbantartás hiányában - rengeteg por, korom, emberi hámsejt, hajszálak, ételek darabjai, italok maradványai, vegyianyagok, tisztítószer maradékok, stb. halmozódhatnak fel. Ráadásul a porszemcséken gombák, baktériumok, esetleg vírusok tapadnak meg, melyek a lépések és a légáramlat felkavar a levegőbe, a helyiségben tartózkodók pedig belélegzik, megtapad a nyálkahártyán, és ez különböző egészségügyi problémákat okoz.

A Granpol Kft. végzett egy mérés sorozatot, mely alapján megállapítható volt, hogy a szakszerűtlenül elvégzett szőnyeg porszívózás után milyen sok por, és egyéb anyag marad a szőnyegben, melyeket szakszerű takarítási technológiával egyszerűen, és hatékonyan el lehet távolítani. A mérés részleteit most itt nem ismertetjük, azonban az megállapítható volt, hogy sokszoros az eltérés a hatékony, és a nem megfelelő szőnyegtisztítás eredménye között.

A Granpol Kft. kidolgozott, és alkalmaz egy módszert, mely lefedi a szőnyegek rendszeres, napi takarítását, időszakos tisztítását, és eseti alaptisztítását (nagytakarítását) egyaránt. Ennek a rendszernek az alkalmazásával elértük, hogy az általunk takarított területen mindig a legalkalmasabb, és legkíméletesebb technológiával történjen a takarítás, és a szőnyegek tisztasági állapota a körülményekhez képest a legoptimálisabb legyen.

Amennyiben nem elégedett szőnyegei tisztaságával, vagy kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy megfelelő módszerrel történik szőnyegei takarítása, forduljon bizalommal társaságunkhoz.

A Granpol Kft. vállalja

  • padlószőnyegek tisztításával kapcsolatos szaktanácsadást;
  • a felület igénybevételétől függő megfelelő takarítási rendszer kidolgozását;
  • padlószőnyegek tisztasági állapotának megállapítását mintavétellel történő vizsgálattal;
  • padlószőnyeg padozatú helyiségek napi takarítását folt eltávolítással;
  • padlószőnyegek időszakos tisztítását, és alaptisztítását (nagytakarítását);
 

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot szőnyegtisztításra!

szőnyegtisztítás

Kérem a hozzáférést a Padlótisztítási Tudástárhoz