A greslap padozatok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt a beruházók, a tervezők, és a kivitelezők körében nagyon kedvelt, ezért nagyon elterjedt burkolatfajta.

Nagyon gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy greslapból készült padozatok a használat során elszürkülnek, fátyolossá válnak. Általános probléma ez. A legtöbb greslap burkolaton a használat során szürke szennyeződésfátyol keletkezik, eredeti színe megváltozik, barnás-szürkés árnyalatúvá válik, és a napi tisztítás során ez nem távolítható el.

Szinte minden tulajdonos és üzemeltető küzd ezzel a problémával. Különösen a közös területek – előterek, aulák, folyosók, lépcsőházak, mosdók, fürdők, öltözők - padlójánál szembetűnő a jelenség, amelyeken a legnagyobb a forgalom bonyolódik le, és amelyeket a leggyakrabban kell takarítani.

Épület tulajdonosok, üzemeltetők gyakran fordulnak a Granpol Kft. -hez azzal, hogy sok mindennel próbálkoztak, de vagy nem sikerült a greslapról a szennyeződésfátyolt eltávolítani, vagy, ha el is értek valamilyen eredményt, az csupán időleges volt, a burkolat újra elszennyeződött, sőt egyre csúnyább lett.

Ez tipikus probléma, amely megoldhatatlannak tűnik, de valójában nem az.

greslap padló tisztítása, sreslap padló takarítása

Van rá megoldás!

Mi, a Granpol Kft. -nél speciálisan erre a feladatra kidolgozott technológiával (a feladatra alkalmas gépekkel, és tisztítószerekkel) végezzük a greslap burkolat tisztítását. Az alaptisztítás során a burkolatról, és a burkolólapok fugáiból is teljes egészében eltávolítjuk a lerakódott szennyeződést, és ezt követően egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szerrel kezeljük annak érdekében, hogy a nyitott pórusok feltöltésével meggátoljuk, illetve csökkentsük az ismételt elszennyeződést.

A munkát minden esetben a feladat és a terület felmérését követően, írásos árajánlat alapján végezzük el.

Amennyiben Önnek is elszennyeződött, „kezelhetetlen” greslap burkolata van, forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

 

A Greslap Padlók Előnyei

Szép megjelenés, nagy kopásállóság, óriási szín, minta, és forma választék, széleskörű alkalmazhatóság. Fenti jó tulajdonságok mellett a greslapok egy csoportja rendelkezik egy hátrányos tulajdonsággal, ez pedig a porózus felület, mely gyors elkoszolódást, és nehéz tisztíthatóságot okoz.

A Granpol Kft. rendelkezik azzal az ismerettel, és képességgel, amellyel bármilyen greslap burkolatú padozat szakszerű tisztítását, és kezelését el tudja végezni.

 

Greslap padozatok alaptisztítása, és felületkezelése

Ezt a műveletet a napi takarítások között bizonyos időközönként beiktatott nagytakarítások (vagy más néven: állagmegóvó takarítások) során kell elvégezni.

Az, hogy az állagmegóvó takarításokat milyen gyakorisággal kell elvégezni, függ a burkolólapok minőségétől, ezen belül elsősorban a lapok felületének porózusságától, vagyis attól, hogy menyire sima, vagy érdes a lap felülete. Itt érdesség alatt azokat a szabad szemmel nem látható apró lyukakat, barázdákat, bemélyedéseket, kiemelkedéseket értjük, amelyek a lapok felületén kisebb, vagy nagyobb mértékben ott vannak.

Alapvetően ez befolyásolja a burkolat takaríthatóságát, és elkoszolódásának gyorsaságát. Az alaptisztítás gyakoriságát szintén befolyásolja a padozat elhelyezkedése az épületen belül, az igénybevétel intenzitása, vagyis a rajta áthaladó forgalom nagysága, és a rávitt szennyeződés fajtája. Fenti tényezők összességében befolyásolják, hogy a padozat burkolata milyen gyorsan koszolódik el.
Elkoszolódás alatt azt a lerakódott, fátyolszerű szennyeződést, lepedéket értjük, amely a napi takarítás során, a napi takarítás technológiájával nem távolítható el.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot greslap padozat tisztítására!

greslap padló takarítása, gresla tisztítása

Kérem a hozzáférést a Padlótisztítási Tudástárhoz